Zala Zöld Szíve Vidékfejlesztési Egyesület - 8874 Kerkaszentkirály, Petőfi Sándor utca 1.
     
"Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa"

Fejlesztési tervek

2014. október 15.

Turisztikai vonzerőkataszter


A 2007. - 13. fejlesztési időszak végének közeledtével a Zala Zöld Szíve Vidékfejlesztési Egyesület térségi turisztikai vonzerőkataszter megszerkesztését tűzte ki egyik feladatául. Az időszak végéhez közeledik, de egyben egy új is kezdődik, aktuális tehát számot vetni az elért eredményekről és egyben felmérni a jővőbeni fejlesztési irányokat, hogy egy komplex mindenki számára nyitott fejlesztési stratégia készüljön. Az ehez vezető út kezdő állomása lehet ez a felmérés, amelyet figyelemmel ajánlunk az egyesület tisztelt tagjainak.


A térségi turisztikai vonerőkataszter a következő linken letölthető: vonzerőkataszter 


2012. július 30.

Módosult a turisztikai stratégiai terv

A Zala Zöld Szíve Vidékfejlesztési Egyesület Elnöksége 2012. július 30-i ülésén módosította a HACS turisztikai fejlesztési tervét. Tette ezt azzal a szándékkal, hogy a térség számára fontos idegenforgalmi területek közé bekerülhessen az agroturizmus néhány ága, melyeket eddig csak érintőlegesen tartalmazott a szóban forgó dokumentum. Az Elnökség ezzel a módosítással is a térségi turizmus fejlődését igyekszik előmozdítani, pályázati források elérhetőségének megkönnyítése érdekében!

A turisztikai stratégiai terv pdf formátumban innen tölthető le: módosított  turisztikai terv

 2010. december 20.
Turisztikai fejlesztési terv (Végleges dokumentáció!)

Az alábkattints a szöveg alatti linkre!bi linkre kattintva letölthető a Zala Zöld Szíve Helyi Akciócsoport Térségi Turizmusfejlesztési Terve, melyet az egyesület közgyűlése 2010. december 20-i ülésén fogadott el!

A dokumentum pdf formátumban került feltöltésre!

turisztikai fejlesztési terv


(A dokumentum „A szerzői jogról” szóló, 1999. évi LXXVI. törvény alapján szerzői jogvédelem alatt áll, így annak bármilyen formájú felhasználása kizárólag az ott szabályozott keretek között történhet!)


 
© 2009 Zala Zöld Szíve Vidékfejlesztési Egyesület - Minden jog fenntartva