Zala Zöld Szíve Vidékfejlesztési Egyesület - 8874 Kerkaszentkirály, Petőfi Sándor utca 1.
     
"Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa"

Arculat


 

LOGÓK a tájékoztató táblákhoz és matricákhoz

2014. június. 2.

Az alábbiakban közzétesszük mindazokat a logókat, melyek a Darányi Ignác Terv keretén belül megvalósított projektek tájékoztató tábláinak elkészítéséhez szükségesek! (A Mura Régió logó esetében kérjük, hogy lehetőség szerint az új - itt közölt - változatot használják!)

Mura Régió logó

(Letöltéshez kattints a képre! (jpeg formátum)

Zala Zöld Szíve HACS logó A Darányi Ignác Terv arculati elemei az alábbi linkre kattintva érhetők el:

Darányi Arculat
LEADER pályázatok esetében a kötelező arculati elemek ebből a következők:

 • LEADER logó
 • ÚMVP logó
 • EU zászló
 • EMVA mondat
 • Darányi Ignác Terv logó
 • Zala Zöld Szíve HACS logó
 • Mura Régió logó
III. tengelyes pályázatok esetében az alábbi arculatielemeket kell használni:
 • LEADER logó
 • ÚMVP logó
 • EU zászló
 • EMVA mondat
 • Darányi Ignác Terv logó 


Szerkeszthető Darányi Ignác Terv projekttábla sablonok a Szinergia Egyesülettől

A Szinergia Egyesület munkatársai elkészítettek két sablont a Darányi Ignác Terv projekttábláihoz, melyet közrebocsátottak! Köszönet érte! A sablonok formátuma pdf!
A sablonok innen tölthetők le:
     tábla (általános)

     tábla (infrastruktúrális beruházáshoz)
 

Módosult a Darányi Ignác Terv arculati kézikönyve

Ezúton tájékoztjuk az érintetteket, hogy a 2012. augusztus 15-től alkalmazandó, a Darányi Ignác Tervhez kapcsolódó arculati kézikönyv módosításra került, amely az EMVA társfinanszírozású intézkedések Irányító Hatóságának 97/2012 (VIII. 15.) számú közleményének mellékleteként jelent meg.
Az Irányító Hatóság tájékoztatása szerint a módosítás során a kézikönyv kiegészítésre került a zöld szín eddig hiányzó kódjával. A közleményben és mellékleteiben további módosításra azonban nem került sor.

Az arculati kézikönyv – a közleménnyel és annak további mellékleteivel együtt – letölthető az alábbi linkre kattintva: Arculati kézikönyv Darányi Ignác Terv


Darányi Ignác Terv - ARCULAT

2012. augusztus 15-e után az ÚMVP eddigi arculati elemei helyett az Irányító Hatóság döntése alapján a Darányi Ignác Terv arculati elemeit kell használni!

Az EMVA társfinanszírozású intézkedések Irányító Hatóságának 97/2012 (VIII. 15.) közleménye
A Darányi Ignác Terv Új Magyarország Vidékfejlesztési Program keretében támogatásban részesült kedvezményezettek tájékoztatási és nyilvánosságra vonatkozó kötelezettségeiről

Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap társfinanszírozásából megvalósuló projektekre vonatkozóan az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból (EMVA) nyújtandó vidékfejlesztési támogatásról szóló 1698/2005/EK tanácsi rendelet részletes alkalmazási szabályainak megállapításáról szóló 2006. december 15-i bizottsági 1974/2006/EK rendelet VI. melléklete, valamint az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap társfinanszírozásában megvalósuló támogatások igénybevételének általános szabályairól szóló 23/2007. (IV. 17.) FVM rendelet 25. § (3)-(4) bekezdése állapít meg szabályokat az arculati elemekről, amely elsősorban a lakosság tájékoztatását biztosítja.
Az Irányító Hatóság ezúton hívja fel a támogatásban részesült kedvezményezettek szíves figyelmét, hogy a Darányi Ignác Terv Új Magyarország Vidékfejlesztési Program keretében alkalmazandó arculati elemeket a jelen IH közlemény mellékleteként közzétett Arculati Kézikönyv tartalmazza.
Az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program intézkedései keretében támogatásban részesült kedvezményezettek tájékoztatási és nyilvánosságra vonatkozó kötelezettségeiről szóló 15/2009 (IV. 9.) IH közlemény jelen IH közlemény megjelenésével egyidejűleg hatályát veszíti.

Budapest, 2012. augusztus 15.
Búsi Lajos

A közlemény mellékletei tartalmazzák az arculati kézikönyvet, mely (a közleménnyel együtt) innen tölthető le: Darányi Ignác Terv 

Térségi arculat - ZZSZ

A Zala Zöld Szíve Vidékfejlesztési Egyesület vezetősége elfogadta a 2011. évi LEADER pályázatok kapcsán (bizonyos célterületek esetében) alkalmazandó, kötelezően előírt márkanevet és logót!

alkalmazandó márkanév: MURA RÉGIÓ
A vezetőség azért döntött e név mellett, mert a Mura révén kötődik a térséghez, olyan név, melyet sokan ismernek határokon belül és kívül egyaránt, maga a név nemzetközi szinten is érthető, magában hordozza a nemzetközivé válás lehetőségét is és nem utolsósorban azért mert rövid.

logó: jpeg formátum (árnyékolt)                                        jpeg formátum árnyék nélkül
         psd formátum (árnyékolt) psd formátum árnyék nélkül
         cdr formátum (árnyékolt)                                          cdr formátum árnyék nélkül
 
 
A logó méretében szabadon változtatható, fekete-fehérben csak fekete-fehér megjelenés esetében lehet alkalmazni. A logó elemeinek (szín, betűtípus  stb.) változtatása nem megengedett! A logó árnyékolt és nem árnyékolt változata között szabadon lehet választani!
© 2009 Zala Zöld Szíve Vidékfejlesztési Egyesület - Minden jog fenntartva